Kanaparsakaalivuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)800 g    1040 kcal144 g18 g49 g0,8 g
Parsakaali brokkoli 600 g1,7 kpl   210 kcal28 g12 g1,8 g15 g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka400 g    720 kcal18 g24 g60 g0 g
Flora ruoka kevyt & paksu500 g    300 kcal5 g23 g20 g0 g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2310 g    2359 kcal195 g76 g141 g16 g
Ravintosisältö / annos289 g    295 kcal24 g9 g18 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    102 kcal8,4 g3,3 g6,1 g0,7 g
Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.