Pastaa tomaatteja ja pekonia tinjamin kera

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty600 g    840 kcal31 g168 g4,1 g20 g
Purjosipuli 75 g0,4 kpl   17 kcal1,4 g1,8 g0,2 g1,6 g
Kirsikkatomaatti, suomalainen150 g1,2 kpl   30 kcal0,9 g5,7 g0,5 g2,1 g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g, paistettu 180 g11 kpl   543 kcal38 g1,2 g43 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1005 g    1430 kcal72 g177 g48 g24 g
Ravintosisältö / annos251 g    357 kcal18 g44 g12 g6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    142 kcal7,1 g18 g4,8 g2,4 g
Laita pasta vesi kiehumaan.

Veden kiehumista odotellessa aloita kastikkee valmistelu.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Paahda pekonia miedolla lämmöllä paistinpannulla kunnes alkaa hieman saamaan väriä.

Lisää silputtu purjo ja puolitetut kirsikkatomaatit (myös normaalit tomaatit käy).

Lisää RUNSAASTI tinjamia.

Anna kastikkeen muhia miedolla lämmöllä.

Lisää tarvittaessa hieman pastan keitinvettä.