Suklaa-tuorejuustokakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g150 g    675 kcal12 g102 g24 g5,4 g
Sokeri 24 g8 kpl6 tl2 rl0,3 dl97 kcal0 g24 g0 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8 g    32 kcal0 g7,9 g0 g0 g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 50 g 10 tl3,6 rl0,5 dl355 kcal0,4 g0,2 g40 g0 g
Taloussuklaa, Fazer100 g    515 kcal3,9 g56 g30 g5,3 g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g200 g    540 kcal16 g24 g40 g0 g
Flora Vanilla 12%250 g    475 kcal11 g40 g30 g0 g
Tomusokeri 1dl=60g30 g    120 kcal0 g30 g0 g0 g
Mehu, marli, vital 10 vitamiinia25 g    10 kcal0,3 g2,4 g0,3 g0 g
Liivatelehti, gelatiini8 g    28 kcal6,8 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
845 g    2848 kcal50 g287 g164 g11 g
Ravintosisältö / annos85 g    286 kcal5,1 g29 g17 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    337 kcal6 g34 g19 g1,3 g
POHJA

10 Digestive-keksiä
2 rkl sokeria
2 tl vanilliinisokeria
50 g sulatettua margariinia

1. Sulata margariini (Älä käytä juoksevaa margariinia!).

2. Murskaa keksit.

3. Sekoita keksit, sokeri ja vanilliinisokeri margariinin joukkoon.

4. Painele seos irtopohjavuokaan leivinpaperin päälle.

SUKLAATÄYTE

100 g taloussuklaata
200 g vanilliinituorejuustoa (Sunnuntai)
2,5 dl Creme Vanillaa
½ dl tomusokeria
¼ dl mehua
4 liivatelehteä

1. Sulata taloussuklaa mikrossa (Varo kuumentamasta liikaa, ettei mene rakeiseksi!).

2. Laita liivatelehdet kylmään veteen likoamaan.

3. Vatkaa Creme Vanilla vaahdoksi ja lisää tuorejuusto seoksen joukkoon.

4. Lisää tomusokeri ja hieman jäähtynyt sulatettu suklaa.

5. Kuumenna mehu ja lisää siihen puristetut liivatelehdet.

6. Kaada mehu suklaaseoksen joukkoon.

7. Kaada täyte keksipohjan päälle.