Karppaajan munakas (karppaus)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 100 g1,8 kpl   143 kcal13 g0,3 g10 g0 g
Soijakastike 2 g 1/3 tl0,1 rl 1,2 kcal0,1 g0,2 g0 g0 g
Herkkusieni 40 g2,7 kpl  1,3 dl6,4 kcal0,8 g0,1 g0,1 g0,6 g
Voi 30 g 6 tl2,1 rl0,3 dl218 kcal0,4 g0,1 g24 g0 g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot30 g    87 kcal4,2 g0,3 g7,8 g0 g
Ruohosipuli 5 g  0,7 rl0,1 dl1,1 kcal0,1 g0,1 g0 g0,1 g
Oliiviöljy 30 g 6 tl2,1 rl1/3 dl265 kcal0 g0 g30 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
237 g    721 kcal18 g1,1 g73 g0,7 g
Ravintosisältö / annos237 g    721 kcal18 g1,1 g73 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    304 kcal7,6 g0,5 g31 g0,3 g
Laita öljy ja voi kuumalle pannulle, lisää viipaloidut herkkusienet toiselle laidalle ja pekoni viipaleet toiselle laidalle pannua.

Lisää makusi mukaan suolaa herkkusieniin.

Laita paistetut sienet ja pekonit lautaselle odottamaan, mutta jätä rasva pannuun.

Riko munat pannuun ja lisää soija sekä oman makusi mukaan mausteet (paprikajauhe, vihreä tabasco, suola ja pippuri).

Kaada seos pannulle ja levitä koko pannulle anna hyytyä kiinteäksi, älä tee kokkelia vaan paista "lätty".

Kun munakas on hyytynyt, lisää pekonit toiselle puolelle ja päälle herkkusienet, silppua sienten päälle ruohosipuli.

Käännä toinen puoli munakkaasta päälle ja laita lautaselle.

Nauti!