Kesäkurpitsapaistos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 100 g0,3 kpl   18 kcal0,6 g2,5 g0,4 g0,7 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 10 g  1 rl0,2 dl34 kcal1 g7 g0,1 g0,4 g
Parmesan formaggio da pasta10 g    46 kcal4 g0 g3,3 g0 g
Basilika, tuore 2 g  1 rl0,2 dl0,5 kcal0,1 g0 g0 g0 g
Oregano, kuivattu 1 g 1 tl1/2 rl 3,1 kcal0,1 g0,2 g0,1 g0,4 g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla100 g    54 kcal1,5 g6,9 g2,3 g1 g
Mustapippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Paprika vihreä 40 g0,2 kpl   8,5 kcal0,4 g1 g0,1 g0,8 g
Sipuli (kuorittu)25 g0,5 kpl  0,3 dl6,8 kcal0,3 g1,2 g0,1 g0,4 g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss50 g    155 kcal12 g0,4 g12 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
394 g    407 kcal27 g20 g24 g4 g
Ravintosisältö / annos394 g    407 kcal27 g20 g24 g4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    103 kcal6,9 g5 g6 g1 g
Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.