Kermainen uunilohi (karppaus)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lohifilee 1000 g    1953 kcal187 g0 g135 g0 g
Amerikansekoitus, Apetit300 g    84 kcal5,4 g14 g0,6 g7,2 g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g60 g    168 kcal11 g0 g13 g0 g
Ruohosipuli 25 g  3,6 rl0,6 dl5,7 kcal0,3 g0,4 g0,2 g0,6 g
Kuohukerma,valio,2dl200 g    680 kcal4 g6 g70 g0 g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit250 g    325 kcal7,5 g5 g33 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1835 g    3216 kcal216 g25 g252 g7,8 g
Ravintosisältö / annos367 g    643 kcal43 g5 g50 g1,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    175 kcal12 g1,4 g14 g0,4 g
Laita vihannekset vuokaan ja mausta, leikkaa koskenlaskija vihannesten päälle.

Aseta lohifilee kasvisten päälle nahkapuoli alaspäin.

Voitele lohifilee creme bonjour cuisinella ja laita päälle ruohosipuli.

Kaada kerma koko komeuden päälle ja laita uuniin 200c n. 20-25min.

Lohi kannattaa suolata pari tuntia ennen valmistusta!