Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kurkku, tuore400 g1 kpl  8,9 dl40 kcal2,4 g6,8 g0,4 g2,8 g
Tomaatti 500 g4 kpl   114 kcal2,8 g17 g1,5 g7 g
Paprika keltainen 340 g2 kpl   102 kcal3,2 g17 g0,7 g6,8 g
Fetajuusto Apetina 8 %200 g    300 kcal32 g0 g16 g0 g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g200 g    530 kcal56 g0 g34 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1640 g    1086 kcal96 g41 g53 g17 g
Ravintosisältö / annos205 g    136 kcal12 g5,2 g6,6 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    66 kcal5,9 g2,5 g3,2 g1 g
Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..