KaaliKirjolohisalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Punakaali 300 g   7,5 dl78 kcal4,7 g11 g0,6 g5,7 g
Paprika, punainen100 g    26 kcal0,9 g4,6 g0,4 g2 g
Punasipuli, kuorittu, 100g472 g8,6 kpl  5,2 dl127 kcal6,1 g23 g0,9 g8 g
Retiisi 150 g15 kpl   27 kcal2,2 g2,9 g0,2 g2,4 g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g150 g    398 kcal42 g0 g26 g0 g
Avokado, kuorittu, kivetön 360 g3 kpl   713 kcal10 g2,8 g70 g24 g
Fetajuusto 3% (Arla apetina), annos 200g200 g    200 kcal36 g0,4 g6 g0 g
Savukirjolohifilee (Pirkka), annos 100g200 g    400 kcal34 g4,2 g26 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
7 annosta
1932 g    1969 kcal135 g48 g129 g42 g
Ravintosisältö / annos276 g    281 kcal19 g6,9 g18 g6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    102 kcal7 g2,5 g6,7 g2,2 g
Choppaile kaali mahd pieneksi.

Pistä paloiksi kaikki muutkin vihannekset.

Avokadot ovat valmiita kun niiden kuori on ruksea, silloin ne ovat helposti käytettävissä.

Leikkaa puoliksi ja poista kivet.

Koverra lihat ulos lusikalla ja paloittele jos haluat.

Palottele juusto pieniksi kuutioiksi

Fetajuusto kannattaa tarjoilla erikseen.

Koska tämä on loistava salaattipohja myös muuhun käyttöön tarjoile lohi erikseen, niin se ei mausta koko salaattia vaan jokainen voi ottaa mielensä mukaan ja salaattipohjaa voi hyödyntää muuhunkin!

Salaattikastikkeeksi Kermaviilikastiketta jossa 1 pussi taffelin valkosipulidippiä taikka valkosipuli salaattikastiketta.