Hamppupannukakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g400 g    2056 kcal120 g60 g164 g37 g
Vesi, vesijohtovesi 800 g 160 tl53 rl8 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5 g    18 kcal0,2 g4 g0,2 g0 g
Omenahillo, sokeroitu, 100g100 g    177 kcal0,2 g10 g0,2 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g130 g    455 kcal18 g73 g9 g14 g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala211 g    675 kcal32 g125 g5,5 g21 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1651 g    3382 kcal170 g271 g179 g73 g
Ravintosisältö / annos165 g    338 kcal17 g27 g18 g7,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    205 kcal10 g16 g11 g4,4 g
1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.