Possustraganoff

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g400 g    800 kcal80 g0 g52 g0 g
Vesi300 g 60 tl20 rl3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl38 g    109 kcal0,9 g1,1 g11 g0 g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix54 g 11 tl3 rl0,5 dl27 kcal0,8 g5,4 g0,3 g0 g
Sipuli 55 g1 kpl  0,6 dl17 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Coctailkurkku, Pirkka15 g    4,1 kcal0,2 g0,8 g0,2 g0,3 g
Vehnäjauho puolikarkea 20 g  2 rl0,3 dl69 kcal2 g14 g0,2 g0,7 g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g30 g    270 kcal0 g0 g30 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
912 g    1295 kcal85 g24 g94 g1,9 g
Ravintosisältö / annos182 g    259 kcal17 g4,8 g19 g0,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    142 kcal9 g2,6 g10 g0,2 g
Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.