Punainen jauhelihanokarekeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli 200 g3,6 kpl  2,2 dl61 kcal2,5 g10 g0,4 g3,4 g
Rypsiöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)70 g    56 kcal2,4 g13 g0,7 g0 g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g1000 g    145 kcal0 g34 g0 g0 g
Kesäkurpitsa zucchini 350 g1 kpl   63 kcal2 g8,8 g1,4 g2,4 g
Pasta 3-viljan (Torino)90 g    315 kcal14 g59 g2,3 g4,5 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri, annos 1g1 g    2,3 kcal0,1 g0,4 g0 g0 g
Persilja 50 g  25 rl 14 kcal0,7 g0,6 g0,1 g4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
2178 g    1444 kcal97 g126 g59 g14 g
Ravintosisältö / annos545 g    361 kcal24 g32 g15 g3,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    66 kcal4,5 g5,8 g2,7 g0,7 g
Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)