Amerikkalainen juusto-suklaakakku, karppiversio

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g100 g    581 kcal22 g20 g51 g0 g
Voi 60% rasvaa 70 g    381 kcal0,6 g0,4 g43 g0 g
Liivatelehti, gelatiini400 g    1396 kcal342 g0 g0,4 g0 g
Kahvi (musta), kuppi 100g, muki 200g15 g0,1 kpl3 tl1 rl0,2 dl0,2 kcal0 g0 g0 g0 g
Fazer, premium block tumma suklaa100 g    560 kcal8 g37 g42 g12 g
Suklaa tumma, Ecuador 70% Extra Bitter 125g100 g0,6 kpl   512 kcal8,9 g29 g40 g5,9 g
Philadelphia tuorejuusto 200g200 g    510 kcal12 g6,4 g48 g0 g
Makeutusjauhe, Pirkka100 g    374 kcal1,2 g92 g0 g0 g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl300 g    1080 kcal6 g8,1 g114 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1385 g    5395 kcal401 g193 g338 g18 g
Ravintosisältö / annos173 g    674 kcal50 g24 g42 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    390 kcal29 g14 g24 g1,3 g
Sekoita mantelijauhe sulatetun voin kanssa.

Levitä seos irtopohjavuokaan (Ø 18 cm) leivinpaperille.

Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liika vesi liivatelehdistä ja liuota ne kiehuvan kuumaan kahvitilkkaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja sekoita tuorejuuston joukkoon.

Lisää liivate, makeutusjauhe ja pari tippaa vanilja-aromia ja viimeisenä vaahdotettu kerma.

Kaada täyte vuokaan ja peitä vuoka alumiinifoliolla.

Anna hyytyä jääkaapissa muutamia tunteja, mieluiten seuraavaan päivään.

Irrota kakku ja nosta tarjoiluvadille.

Koristele suklaalastuilla tai -rouheella sekä karkeasti rouhituilla, uunissa tai pannulla paahdetuilla pähkinöillä.