Makaroonilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 400 g   5,3 dl1282 kcal107 g0 g96 g0 g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g500 g    1750 kcal64 g349 g10 g16 g
Sipuli (kuorittu)110 g2 kpl  1,2 dl30 kcal1,4 g5,3 g0,2 g1,9 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen500 g 100 tl33 rl5 dl165 kcal17 g25 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Oivariini, juokseva, rasvaseos10 g    72 kcal0,1 g0,1 g8 g0 g
Lihaliemikuutio Maggi11 g    31 kcal1 g0,8 g2,5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
7 annosta
1751 g    3643 kcal218 g380 g139 g18 g
Ravintosisältö / annos250 g    520 kcal31 g54 g20 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    208 kcal12 g22 g7,9 g1 g
Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.