Raejuustoletut

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 250 g 63 tl25 rl2,9 dl230 kcal40 g6,3 g5 g0 g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 200 g 40 tl13 rl2 dl68 kcal6,1 g10 g0,2 g0 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Grahamjauho 110 g 37 tl12 rl2 dl361 kcal12 g67 g2,4 g11 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
9 annosta
615 g    737 kcal64 g83 g13 g11 g
Ravintosisältö / annos68 g    82 kcal7,1 g9 g1,5 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    120 kcal10 g14 g2,1 g1,8 g
1 prk (250 g) raejuustoa
2 dl maitoa
1 kananmuna
0,5 tl suolaa
1 dl grahamjauhoja
1 dl vehnäjauhoja

----

Sekoita kulhossa raejuusto, maito ja kananmuna.

Lisää joukkoon suola ja jauhot.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota 10 minuuttia.

Paista letut lettupannulla kullanruskeiksi.