Kaalilaatikko ilman riisiä

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1100 g    232 kcal13 g37 g2,2 g23 g
Ruokakerma Valio 5%100 g    60 kcal1,2 g2,8 g5 g0 g
Sipuli (käsittelemätön)100 g    27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen800 g    1112 kcal152 g0 g56 g0 g
Siirappi, tumma40 g    128 kcal0 g30 g0 g0 g
Porkkana, keskikokoinen 65g130 g2 kpl   36 kcal0,8 g7,7 g0,3 g3,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
annosta
2270 g    1596 kcal169 g82 g64 g28 g
Ravintosisältö / annos0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    70 kcal7,4 g3,6 g2,8 g1,2 g
Leikkaa kaali suikaleiksi ja laita esim.

wokkipannuun tilkka vettä, siirappi ja kaalisuikaleet hautumaan kannen alle siksi aikaa, kun ruskistat jauhelihan.

Lisää jauhelihan joukkoon suolaa, meiramia ja jauhettua mustapippuria.

Laita uunivuokaan kaalisuikaleet ja jauheliha kerroksittain.

Kaada päälle ruokakerma.

Paista laatikkoa 200 asteisessa uunissa n. 1 tunti.