Kreikkalainen perunasalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, uusi 1000 g    778 kcal17 g161 g2 g10 g
Punasipuli, kuorittu, 100g55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Paprika vihreä 170 g1 kpl   36 kcal1,6 g4,3 g0,5 g3,2 g
Fetajuusto (Pirkka)200 g    550 kcal32 g2 g46 g0 g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore50 g    13 kcal0 g4,5 g0 g0,1 g
Oliiviöljy 28 g 5,6 tl2 rl0,3 dl248 kcal0 g0 g28 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)50 g    60 kcal0,5 g2,2 g6,5 g0 g
Persilja 100 g  50 rl 27 kcal1,4 g1,1 g0,2 g8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1656 g    1726 kcal53 g178 g83 g22 g
Ravintosisältö / annos276 g    288 kcal8,9 g30 g14 g3,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    104 kcal3,2 g11 g5 g1,3 g
Keitä perunat.

Raasta sitruunan kuori ja purista mehu ja yhdistä öljyyn ja suolaan.

Kaada kastike pilkotuille perunoille.

Lisää muut aineet.