Mansikka-raparperimurupaistos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Mansikka 700 g  70 rl14 dl326 kcal3,5 g59 g1,4 g13 g
Raparperi 500 g3 kpl  8,3 dl168 kcal3,5 g28 g0,5 g7 g
Sokeri 85 g28 kpl21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 10 g  1 rl0,2 dl32 kcal0 g7,8 g0 g0,1 g
Kaurahiutale 80 g  13 rl2 dl299 kcal12 g46 g5,8 g8 g
Vehnäjauho puolikarkea 65 g  6,5 rl1 dl223 kcal6,6 g46 g0,8 g2,3 g
Sokeri 36 g12 kpl9 tl3 rl0,4 dl146 kcal0 g36 g0 g0 g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5 g    16 kcal0,6 g3 g0,4 g1,4 g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)75 g    540 kcal0 g0 g60 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1556 g    2095 kcal26 g309 g69 g32 g
Ravintosisältö / annos311 g    419 kcal5,2 g62 g14 g6,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    135 kcal1,7 g20 g4,4 g2,1 g
Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.