Marenki-mansikkakakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Marenki 55 g9 kpl   151 kcal2,8 g34 g0 g0 g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g100 g    170 kcal7,2 g16 g8,5 g0 g
Vaniljakastike vaahtoutuva (Pirkka), annos 200g100 g    160 kcal4,3 g16 g8,6 g0,2 g
Mansikka 180 g  18 rl3,6 dl84 kcal0,9 g15 g0,4 g3,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
435 g    565 kcal15 g81 g18 g3,6 g
Ravintosisältö / annos109 g    141 kcal3,8 g20 g4,4 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    130 kcal3,5 g19 g4 g0,8 g
Levitä puoli purkkia valkosuklaa-lime rahkaa marenkipohjan päälle.

Vatkaa vispautuvaa vaniljakastiketta 1 dl ja levitä se rahkan päälle.

Lisää päälle paljon mansikoita ja kakku on valmis.

Kakku on myös gluteeniton.

Jos kakun jakaa neljään osaan, niin yhdessä annoksessa on noin 140 kcal.