Appelsiini juustokakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)150 g    825 kcal1,5 g1,5 g90 g0 g
Sokeri 35 g12 kpl8,8 tl2,9 rl0,4 dl142 kcal0 g35 g0 g0 g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl58 g    77 kcal7,6 g0,2 g4,8 g0 g
Vehnäjauho, sunnuntai228 g  23 rl3,5 dl796 kcal27 g162 g4,8 g6,8 g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio200 g    660 kcal14 g26 g54 g0 g
Valio creme fraiche hyla 150 g150 g    420 kcal3,8 g5,3 g42 g0 g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl174 g    230 kcal23 g0,5 g14 g0 g
Sokeri 85 g28 kpl21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8 g    32 kcal0 g7,9 g0 g0 g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 20 g  2 rl1/3 dl67 kcal0 g16 g0 g0,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1108 g    3594 kcal77 g339 g210 g7,1 g
Ravintosisältö / annos111 g    360 kcal7,7 g34 g21 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    324 kcal7 g31 g19 g0,6 g
1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua