Kukkakaaligratiini

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)15 g    30 kcal3,5 g0,2 g1,7 g0 g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%50 g    55 kcal9 g1,5 g1,5 g0 g
Vesi25 g 5 tl1,7 rl1/4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kukkakaali225 g    44 kcal4,1 g5 g0,5 g5,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
315 g    129 kcal17 g6,7 g3,7 g5,2 g
Ravintosisältö / annos315 g    129 kcal17 g6,7 g3,7 g5,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    41 kcal5,3 g2,1 g1,2 g1,7 g
2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.