Tomaatti-mozzarella patongit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)300 g    720 kcal23 g150 g3,6 g8,1 g
Pesto (Pirkka)10 g    58 kcal0,4 g0,4 g6,1 g0,4 g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g40 g    98 kcal7,2 g0,2 g7,6 g0 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g250 g2 kpl   51 kcal1,5 g10 g0,8 g3,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
600 g    927 kcal33 g160 g18 g12 g
Ravintosisältö / annos150 g    232 kcal8,1 g40 g4,5 g3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    154 kcal5,4 g27 g3 g2 g
Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.