Porkkanakakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sokeri 170 g57 kpl43 tl14 rl2 dl690 kcal0 g170 g0 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu 120 g2 kpl   151 kcal13 g0,3 g11 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 98 g  10 rl1,5 dl335 kcal10 g68 g1,2 g3,4 g
Vehnälese 10 g  3,3 rl1/2 dl23 kcal1,3 g1,5 g0,5 g3,8 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g10 g    36 kcal0,4 g8 g0,4 g0 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5 g    20 kcal0 g5 g0 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl100 g    900 kcal0 g0 g100 g0 g
Porkkanaraaste 200g300 g4,6 kpl   81 kcal1,8 g16 g0,6 g7,5 g
Tomusokeri 1dl=60g75 g    300 kcal0 g75 g0 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4 g    16 kcal0 g4 g0 g0 g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 150 g7,5 kpl 10 rl1,5 dl433 kcal17 g4,5 g39 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
1047 g    2993 kcal43 g354 g153 g15 g
Ravintosisältö / annos87 g    249 kcal3,6 g29 g13 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    286 kcal4,1 g34 g15 g1,4 g
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.