Kesäkurpitsaskonssit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 60 g0,2 kpl   11 kcal0,3 g1,5 g0,2 g0,4 g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g195 g  20 rl3 dl702 kcal25 g137 g4,1 g7,2 g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl120 g  20 rl3 dl408 kcal17 g67 g8 g13 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sokeri4 g1,3 kpl1 tl1/3 rl0,1 dl16 kcal0 g4 g0 g0 g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton A+ (Valio) 100g, 1dl300 g    120 kcal14 g17 g0,3 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl75 g    675 kcal0 g0 g75 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
767 g    1950 kcal57 g230 g88 g21 g
Ravintosisältö / annos77 g    196 kcal5,7 g23 g8,8 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    254 kcal7,4 g30 g11 g2,7 g
Ohje Cocochilistä (http://cocochili.

net)

1. Raasta kesäkurpitsa.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

2. Lisää kuiviin aineisiin kesäkurpitsaraaste, soijajogurtti ja öljy ja sekoita.

Jos taikina tuntuu liian kuivalta, sekoita joukkoon vielä loraus vettä tai kaura-/soijamaitoa.

3. Muotoile taikinasta sämpylän tapaisia jauhotetuin käsin ja paista 225 asteessa noin 20 minuuttia.