Porsaan jauhelihaa ja fetasalaattia

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha porsaan 12%800 g    1696 kcal144 g0 g96 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Salaatti, jäävuori tuore500 g    50 kcal5,5 g4 g1 g5 g
Kirsikkatomaatti, suomalainen250 g2 kpl   50 kcal1,5 g10 g0,8 g3,5 g
Kurkku 300 g3/4 kpl  6,7 dl33 kcal1,7 g4,2 g0,3 g2,1 g
Feta Patros 200 g200 g    476 kcal32 g1,4 g38 g0 g
Paprika, punainen150 g    39 kcal1,4 g6,9 g0,6 g3 g
Kermaviili Ingman 10%200 g    240 kcal6,2 g8,8 g20 g0 g
Rypsiöljy 5 g 1 tl0,4 rl0,1 dl44 kcal0 g0 g5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
2505 g    2655 kcal194 g40 g162 g15 g
Ravintosisältö / annos626 g    663 kcal48 g10 g40 g3,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    106 kcal7,7 g1,6 g6,5 g0,6 g
Kuullota pilkotut sipulit rypsiöljyssä, lisää porsaan jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta tarvittaessa ruususuolalla ja valkopippurilla.

Sekoita salaattiainekset keskenään, ja mausta tarvittaessa lautasella sitruunan mehulla, pippurilla ja (ruusu) suolalla.

Sekoita kermaviiliin valitsemaasi chilikastiketta ja mahdollisesti muita mausteita makusi mukaan.

Juomaksi sopii (sitruuna) jäävesi.

Tarjoile ja nauti!