Aurajuusto-tonnikalapannari

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 385 g7 kpl   549 kcal48 g1,2 g40 g0 g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g150 g    390 kcal41 g0 g26 g0 g
Vehnälese 20 g  6,7 rl1 dl46 kcal2,7 g3,1 g0,9 g7,5 g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g200 g    520 kcal60 g4 g30 g0 g
Vaaleaa tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow)370 g    703 kcal93 g0 g37 g0 g
Kirsikkatomaatti, 50g125 g1 kpl   25 kcal0,8 g4,8 g0,4 g0 g
Voi 28 g 5,6 tl2 rl0,3 dl203 kcal0,3 g0,1 g23 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1278 g    2436 kcal245 g13 g156 g7,5 g
Ravintosisältö / annos1278 g    2436 kcal245 g13 g156 g7,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    191 kcal19 g1 g12 g0,6 g
Valuta tonnikaloista osa nesteestä pois.

Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki.

Lisää kaikki muut aineet (myös suolaa, cayenne- tai mustapippuria) paitsi aurajuusto.

Sekoita hieman, mutta älä vatkaa tonnikalaa täysin muusiksi.

Kaada seos uunipannulle ja ripottele päälle aurajuustomurut.

Paista 200 asteessa n. 30 min tai kunnes on päältä kauniin ruskea.

Huom! Jos haluat pannarista hieman paksumman, paista se vaikka piirakkavuoassa.