Mutakakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 275 g5 kpl   392 kcal34 g0,8 g28 g0 g
Brunberg Tumma suklaa 60% 50g250 g    1305 kcal16 g102 g97 g6,8 g
Hunaja 70 g 10 tl3,5 rl1/2 dl231 kcal0,4 g57 g0 g0 g
Voi 100 g 20 tl7,1 rl1,1 dl725 kcal1,2 g0,4 g81 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
695 g    2654 kcal52 g160 g207 g6,8 g
Ravintosisältö / annos70 g    267 kcal5,2 g16 g21 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    382 kcal7,5 g23 g30 g1 g
1. Erota keltuaiset ja valkuaiset
2. Sulata voi ja suklaa keskenään
3. Vatkaa keltuaiset ja hunaja
4. Vatkaa valkuaiset kovaksi
5. Yhdistä voi, suklaa, keltuaiset ja hunaja
6. Sekoita kolmannes valkuaisista, älä vatkaa liikaa
7. Kääntele loput valkuaiset taikinan sekaan

Kypsän saat 200C 20 minuuttia keskitasolla ala- ja ylälämmöllä.

Mutaisuus lisääntyy vähentämällä aikaa.