Peruna porkkana lanttu juttu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g400 g    520 kcal84 g0 g20 g0 g
Lanttu300 g    75 kcal3 g14 g0,9 g5,4 g
Peruna, keskikokoinen 60g680 g10 kpl   408 kcal10 g88 g0,7 g6,1 g
Porkkana 380 g5,9 kpl   124 kcal2,4 g21 g0,8 g10 g
Sipuli 100 g1,8 kpl  1,1 dl30 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Oliiviöljy 50 g 10 tl3,6 rl0,6 dl442 kcal0 g0 g50 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1910 g    1600 kcal101 g128 g73 g23 g
Ravintosisältö / annos1910 g    1600 kcal101 g128 g73 g23 g
Ravintosisältö / 100g100 g    84 kcal5,3 g6,7 g3,8 g1,2 g
Kuori ja pilko vihannekset, perunat kannattaa halkaista neljään veneen muotoiseen osaan, muut vihannekset noin 3cm paksuisiksi paloiksi.

Paista lihanpalat kera sipulin, sipulin voi joko paloa tai silputa, miten haluaa.

Valkosipulia voi laittaa maun mukaan.

Keitä perunoita 10minuuttia, muita vihanneksia 5min (eli sitte ku perunat ollu 5min ni panee loput sekaan)

laita kaikki ainekset oliiviöljyllä siveltyyn uunivuokaan.

Uunissa 175c noin tunti.