Broileria kesäkurpitsa-munakoiso lisäkkeellä
Ainekset | Määrä (g) | Määrä (kpl) | Määrä (tl) | Määrä (rl) | Määrä (dl) | Energia | P | H | R | K |
Kesäkurpitsakeitto 350g | 400 g | | | | | 196 kcal | 7,2 g | 22 g | 8 g | 0 g |
Munakoiso, tuore | 300 g | 3/4 kpl | | | 10 dl | 54 kcal | 1,5 g | 9 g | 0,6 g | 7,5 g |
Sipuli (kuorittu) | 60 g | 1,1 kpl | | | 2/3 dl | 16 kcal | 0,8 g | 2,9 g | 0,1 g | 1 g |
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g | 10 g | 2,5 kpl | | | | 10 kcal | 0,8 g | 1,6 g | 0,1 g | 0,2 g |
Soijakastike | 18 g | | 3 tl | 1 rl | 0,2 dl | 11 kcal | 0,9 g | 1,7 g | 0 g | 0 g |
Broilerifilee, hunajamarinadi, raaka | 800 g | 5,3 kpl | | | | 1349 kcal | 157 g | 10 g | 76 g | 0 g |
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % | 150 g | | 30 tl | 10 rl | 1,5 dl | 495 kcal | 3 g | 4,5 g | 53 g | 0 g |
Boursin cuisine 3 pippuria 20% (Boursin), annos 250g | 150 g | | | | | 321 kcal | 4,5 g | 8,3 g | 30 g | 0 g |
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl | 27 g | | | | | 243 kcal | 0 g | 0 g | 27 g | 0 g |
|
| Koko resepti 4 annosta | 1915 g | | | | | 2696 kcal | 176 g | 60 g | 194 g | 8,7 g |
Ravintosisältö / annos | 479 g | | | | | 674 kcal | 44 g | 15 g | 49 g | 2,2 g |
Ravintosisältö / 100g | 100 g | | | | | 141 kcal | 9 g | 3,1 g | 10 g | 0,5 g |
1 munakoiso
1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
2-4 valkosipulinkynsi
1 rkl soijakastike
1 rkl öljyä
4 broilerin rintafilee, marinoitu
1 rkl öljyä
0,5 tl curry
0,5 tl paprikajauhetta
0,5 tl juustokuminaa
(0,5 tl chilijauhetta)
soijaa tai suolaa
1,5 dl kermaa
150 g maustettua tuorejuustoa(esim.
sipuli tai 3 pippuri sopii hyvin)
Hyvä marinadiohje:
4 rkl soijaa
3 rkl sitruunamehua
2 valkosipulia murskattuna
0,5-1 tl curry
0,5-1 tl paprikajauhetta
0,5-1tl juustokuminaa
(0,5 tl chilijauhetta)
Pese ja kuutioi kesäkurpitsa ja munakoiso n. 2 x 2 cm:n kokoisiksi paloiksi.
Pilko sipulit.
Kuumenna 1 rkl öljy pannulla ja kuullota ensin hetki sipuleita, sitten lisää pilkotut vihannekset ja kääntele pannulla.
Lisää pannulle soija, kun näyttää, että öljyn kosteus ei riitä.
Mikään ei saa palaa pohjaan.
Hauduta miedolla lämmöllä ja sekoittele välillä kunnes vihannekset ovat kypsiä.
Siirrä sitten vihannekset kasariin tai kattilaan broilerin kypsennyksen ajaksi (pienellä lämmölle).
Kuumenna paistinpannulla 1 rkl öljyä ja lisää siihen maustejauheet hetkeksi paahtumaan.
Älä anna palaa.
Lisää sitten lihanpalat ja kypsennä juuri ja juuri kypsäksi, näin säilyy mehevyys.
Lisää suolaa tai soijaa maun mukaan.
Lisää pannuun 1,5 dl kermaa ja 150g tuorejuustoa, sekoittele, kiehauta ihan pikaisesti ja sammuta sitten levy.
Anna hautua noin 3 min kunnes lihat varmasti kypsiä.
Ja sitten vaan syömään!