Aurajuusto-mozzarella tonnikala pannari

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 400 g7,3 kpl   571 kcal50 g1,2 g41 g0 g
Lesehiutaleet Pirkka (50g)40 g    128 kcal3,6 g27 g0,8 g4 g
Gruyere juusto, annos 50g100 g    413 kcal30 g0,4 g32 g0 g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki200 g 50 tl20 rl2,4 dl180 kcal30 g5 g4 g0 g
Tonnikala, Rainbow (vedessä)360 g  36 rl6,6 dl396 kcal83 g0 g3,6 g0 g
Aurajuusto, pehmeä (Valio), annos 125g50 g    135 kcal7,5 g0 g11 g0 g
Mozzarella juusto50 g    131 kcal9 g0 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1200 g    1953 kcal213 g33 g103 g4 g
Ravintosisältö / annos150 g    244 kcal27 g4,1 g13 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    163 kcal18 g2,8 g8,6 g0,3 g
Aurajuusto-tonnikalapannari (4 annosta)
7-8 kananmunaa
1 dl leseitä/siemeniä (mitä kaapista sattuu löytymään!)
2 rkl sulatettua voita tai luraus öljyä
2 dl juustoraastetta
2 prk tonnikalaa paloina (öljyssä tai vedessä)
50g aurajuustoa muruina
50g mozzarella siivuja
1 dl paistettuja vihanneksia (munakoiso, kesäkurpitsa, pun. paprika)
Ripaus suolaa ja mustapippuria
Valuta tonnikaloista osa nesteestä pois.

Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki.

Lisää kaikki muut aineet (myös mausteet) paitsi aurajuusto ja mozzarella.

Sekoita hieman, mutta älä vatkaa tonnikalaa täysin muusiksi.

Kaada seos uunipannulle ja ripottele toiselle puolelle päälle aurajuustomurut ja toiselle puolikkaalle aurajuusto (meillä toinen ei tykkää aurasta, siksi näin).

Paista 200 asteessa n. 30 min tai kunnes on päältä kauniin ruskea.

Huom! Jos haluat pannarista hieman paksumman, paista se vaikka piirakkavuoassa/lasagnevuossa.´