Karpin kaalilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaali, valkokaali500 g    106 kcal6 g17 g1 g11 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300 g    498 kcal57 g0 g30 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 100 g 20 tl6,7 rl1 dl330 kcal2 g3 g35 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri, annos 1g1 g    2,3 kcal0,1 g0,4 g0 g0 g
Lihaliemikuutio Maggi5.5 g    15 kcal0,5 g0,4 g1,3 g0 g
Sipuli (kuorittu)60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1080 g    1124 kcal80 g24 g79 g12 g
Ravintosisältö / annos180 g    187 kcal13 g4 g13 g1,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    104 kcal7,4 g2,2 g7,3 g1,1 g
Keitä kaali lihaliemessä n 20min).

Paista jauheliha ja sipulit, lisää suola ja pippuri.

Sekoita kerma ja munat paistovuoassa.

Lisää kaalit ja jauheliha vuokaan.

Sekoita.

Paista 225 c, kunnes pinta on sopivan ruskeaa.

Anna vetäytyä hetki, jotta neste tasaantuu.