Hapankaalipata (Fineli)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Hapankaali 800 g  67 rl13 dl225 kcal8,6 g34 g1,5 g16 g
Sianliha keskiarvo 600 g    1311 kcal110 g0 g98 g0 g
Sipuli 110 g2 kpl  1,2 dl33 kcal1,4 g5,3 g0,2 g1,9 g
Rypsiöljy 10 g 2 tl0,7 rl0,1 dl88 kcal0 g0 g10 g0 g
Voi 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl102 kcal0,2 g0,1 g11 g0 g
Paprika punainen 170 g1 kpl   50 kcal1,6 g7,7 g0,7 g3,2 g
Paprikajauhe 12 g 6 tl2 rl 39 kcal1,8 g2,2 g1,6 g4,5 g
Smetana, rasvaa n. 40 % 300 g 60 tl20 rl3 dl1170 kcal6,4 g6,6 g126 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2016 g    3017 kcal130 g56 g249 g26 g
Ravintosisältö / annos252 g    377 kcal16 g7 g31 g3,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    150 kcal6,4 g2,8 g12 g1,3 g
Hauduta hetki silputtua sipulia.

Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja ruskista hyvin.

Sekoita ruskistettu liha sipulin joukkoon pannuun ja lisää hapankaali sekaan.

Lisää smetana, hienoksi pilkottu paprika, ripaus suolaa ja 2 rkl paprikajauhetta.

Sekoita hyvin ja siirrä vuokaan.

Anna vielä kypsyä uunissa 30-40 min 175 asteessa.