Nizzan lohisalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g200 g    44 kcal4,8 g5,2 g0,4 g0 g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)300 g    540 kcal57 g0,3 g33 g0 g
Peruna, keskikokoinen 60g300 g4,3 kpl   180 kcal4,5 g39 g0,3 g2,7 g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g250 g    28 kcal2,8 g2,5 g0,5 g3 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g450 g3,6 kpl   91 kcal2,7 g17 g1,4 g6,3 g
Kurkku 100 g1/4 kpl  2,2 dl11 kcal0,6 g1,4 g0,1 g0,7 g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 40 g10 kpl  1,3 dl79 kcal0,6 g0,7 g8 g1,8 g
Kananmuna, keitetty 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Valkoviinietikka (Rajamäen)15 g    3 kcal0 g1 g0 g0 g
Dijonsinappi, Maille, Original10 g    7 kcal0,4 g0,8 g0,3 g0,3 g
Oliiviöljy 42 g 8,4 tl3 rl0,5 dl371 kcal0 g0 g42 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1927 g    1668 kcal101 g69 g109 g15 g
Ravintosisältö / annos482 g    417 kcal25 g17 g27 g3,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    87 kcal5,2 g3,6 g5,6 g0,8 g
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta