Broilergratiini (VHH)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kukkakaali 500 g0,8 kpl  13 dl120 kcal9 g11 g1,5 g12 g
Parsakaali brokkoli 500 g1,4 kpl   175 kcal23 g10 g1,5 g13 g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton400 g    432 kcal90 g0 g7,2 g0 g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 200 g  13 rl2 dl346 kcal15 g4,6 g30 g0 g
Vispikerma, Pirkka 2 dl200 g    680 kcal4 g5,4 g72 g0 g
Oliiviöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Oliiviöljy 3.5 g 0,7 tl1/4 rl 31 kcal0 g0 g3,5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1818 g    1909 kcal142 g31 g130 g24 g
Ravintosisältö / annos454 g    477 kcal35 g7,7 g32 g6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    105 kcal7,8 g1,7 g7,1 g1,3 g
Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Kuumenna öljy pannulla ja lisää siihen currya ja paprikajauhetta (tai caram masalaa) ja paahda mausteita hetken aikaa.

Lisää broileri suikaleina ja paista lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Laita pilkotut kaalit ja broilersuikaleet öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään ja kaada kaalien ja broilereiden päälle.

Paista uunissa n.40 minuuttia.

Anna vetätyä 15 minuuttia ja nauti!

vinkki: höyrytä kaaleja n.7 minuuttia ennen vuokaan laittoa halutessasi pehmeämmän suutuntuman.