Kebab-perunarösti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kebablastu pakaste (Korv görans), annos 200g246 g    649 kcal36 g3,9 g42 g0 g
Perunasipulisekoitus (Pirkka), annos 500g500 g    335 kcal8 g75 g0,5 g0 g
Oliiviöljy 14 g 2,7 tl1 rl0,2 dl119 kcal0 g0 g14 g0 g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 116 g 23 tl7,7 rl 31 kcal3,8 g3,6 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 202 g3,7 kpl   288 kcal25 g0,6 g21 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1078 g    1423 kcal73 g83 g77 g0 g
Ravintosisältö / annos269 g    355 kcal18 g21 g19 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    132 kcal6,8 g7,7 g7,1 g0 g
Anna kebablihan sulaa puolikohmeiseksi.

Paahda jäistä perunasipuliseosta kuivalla teflonpannulla, kunnes siitä haihtuu ylimääräinen neste ja seos saa hieman väriä.

Lisää pannulla öljy, suolaa ja mustapippururouhetta.

Ripottele lihasuikaleet perunaseoksen päälle ja sekoita lastalla.

Sekoita kulhossa kananmunat ja maito.

Valuta se pannulle.

Anna kypsyä keskilämmöllä pannulla noin 10 minuuttia.

Valuta munakas varovasti leivinpaperoidulle uuninpellille ja anna ruskistua kuumien grillivastusten alla, kunnes pinta saa kauniin värin.