Parsakaali-kukkakaaligratiini

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 350 g1 kpl   123 kcal16 g6,8 g1,1 g8,8 g
Kukkakaali 400 g2/3 kpl  10 dl96 kcal7,2 g8,8 g1,2 g9 g
Oivariini, 7528 g 5,6 tl2 rl0,3 dl190 kcal0,3 g0,3 g21 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 30 g  3 rl0,5 dl103 kcal3,1 g21 g0,4 g1,1 g
Vesi300 g 60 tl20 rl3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Maito, Kevyt200 g 40 tl13 rl2 dl92 kcal6,4 g10 g3 g0 g
Suola, annos 3g2.5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu60 g1 kpl   76 kcal6,6 g0,2 g5,4 g0 g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g175 g    525 kcal46 g3,5 g37 g0 g
Kesäkurpitsa200 g0,6 kpl   34 kcal0,8 g5 g1,2 g1,4 g
Tumma soijarouhe, risetti100 g    287 kcal50 g34 g1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1846 g    1525 kcal136 g89 g71 g21 g
Ravintosisältö / annos308 g    255 kcal23 g15 g12 g3,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    83 kcal7,4 g4,8 g3,9 g1,1 g
Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.