Karpin kanaparsakaalivuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 700 g2 kpl   245 kcal32 g14 g2,1 g18 g
Maistuva, Broilerin ohutleike fileestä, naturell (Atria), annos 110g500 g    550 kcal115 g0 g11 g0 g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g125 g    350 kcal24 g0 g28 g0 g
Vispikerma, Pirkka 2 dl100 g    340 kcal2 g2,7 g36 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1440 g    1620 kcal173 g16 g91 g18 g
Ravintosisältö / annos288 g    324 kcal35 g3,3 g18 g3,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    113 kcal12 g1,1 g6,3 g1,2 g
Esikypsennä parsakaalia höyryssä, ruskista ja mausta broilerpalat öljyssä.

Pinoa kerroksittain öljyttyyn uunivuokaan ja kaada sulatejuustokermaseos päälle.

Gratinoi uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.