Karpin jauheliha-kesäkurpitsapaistos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)120 g2,2 kpl  1,3 dl32 kcal1,6 g5,8 g0,2 g2 g
Valkosipuli 40 g10 kpl   43 kcal3,2 g6,5 g0,2 g0,8 g
Voi 50 g 10 tl3,6 rl0,5 dl363 kcal0,6 g0,2 g41 g0 g
Jauheliha, sika-nauta 650 g    1439 kcal114 g0 g111 g0 g
Tomaattisose tomaattipyree 45 g   1/2 dl34 kcal2 g5,8 g0,1 g0,5 g
Tomaattimurska, 1 prk400 g  27 rl4 dl107 kcal2,4 g21 g0,8 g5,6 g
Basilika, tuore 2 g  1 rl0,2 dl0,5 kcal0,1 g0 g0 g0 g
Oregano, kuivattu 2 g 2 tl1 rl 6,1 kcal0,2 g0,4 g0,2 g0,9 g
Lihaliemikuutio Maggi11 g    31 kcal1 g0,8 g2,5 g0 g
Pippurinen tuorejuusto (Pirkka), annos 10g75 g    135 kcal3,4 g4,2 g11 g3 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kesäkurpitsa zucchini 800 g2,3 kpl   144 kcal4,5 g20 g3,2 g5,6 g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa280 g    840 kcal64 g0 g64 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
2478 g    3176 kcal197 g65 g234 g18 g
Ravintosisältö / annos248 g    318 kcal20 g6,5 g23 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    128 kcal8 g2,6 g9 g0,7 g
Ruskista sipulit voissa ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää mausteet ja viimeisenä tuorejuusto.

Paista toisella pannulla n. 1cm paksuisia kesäkurpitsaviipaleita voissa molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsat ja jauheliha päällekkäin uunivuokaan ja lisää juustoraaste päälle.

Paista 20 min 225 asteessa tai kunnes pinta on ruskeaa.

Nauti!