Kesäkurpitsanyytti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 400 g1,1 kpl   72 kcal2,2 g10 g1,6 g2,8 g
Omena, keskikokoinen 200g200 g1,3 kpl   68 kcal0,4 g14 g0,6 g3,6 g
Päärynä kuorittu 200 g1,1 kpl   87 kcal0,6 g16 g0,2 g7,8 g
Valio Viola sinihome tuorejuusto100 g    160 kcal8 g4 g13 g0 g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g60 g    156 kcal16 g0 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
960 g    543 kcal27 g44 g26 g14 g
Ravintosisältö / annos240 g    136 kcal6,9 g11 g6,4 g3,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    57 kcal2,9 g4,6 g2,7 g1,5 g
Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.