Kaalilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3000 g    633 kcal36 g102 g6 g63 g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1200 g    2730 kcal228 g0 g204 g0 g
Voi 28 g 5,6 tl2 rl0,3 dl203 kcal0,3 g0,1 g23 g0 g
Suola, annos 3g20 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)50 g    50 kcal3,8 g8,5 g0,3 g1,1 g
Vesi500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
4798 g    3617 kcal268 g111 g233 g64 g
Ravintosisältö / annos400 g    302 kcal22 g9 g19 g5,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    75 kcal5,6 g2,3 g4,9 g1,3 g
Suikaloi kaali ja hauduta isossa kattilassa pehmeäksi.

Mausta fondilla ja suolalla.

Paista samaan aikaan jauheliha ja mausta sekin suolalla.

Sekoita liha ja kaali keskenään ja laita uuniin 200 astetta.

Pinnalle sopivasti voita ja anna olla uunissa noin kolme tuntia.