Juustokuorrutettu kalkkuna lohkoperunoilla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet,hunaja (broileri ja kalkkuna) (Hk ruokatalo oy), annos 450g450 g    540 kcal81 g7,7 g20 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g30 g    219 kcal0,3 g0,3 g24 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 20 g  2 rl0,3 dl69 kcal2 g14 g0,2 g0,7 g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 300 g 60 tl20 rl 80 kcal10 g9 g0 g0 g
Pizza juustoraaste (Valio), annos 150g200 g    680 kcal50 g0 g52 g0 g
Munankeltuainen (Kela 1989), annos 100g25 g    86 kcal4 g0 g7,6 g0 g
Lohkoperunat, Rainbow400 g    520 kcal8 g88 g16 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1425 g    2193 kcal155 g119 g120 g0,7 g
Ravintosisältö / annos285 g    439 kcal31 g24 g24 g0,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    154 kcal11 g8,4 g8,4 g0 g
Ruskista kalkkunasuikaleet pannulla ja kaada ne voideltuun uuninkestävään vuokaan.

Valmista kastike.

Sulata voi ja sekoita siihen jauhot.

Lisää maito ja keitä seosta muutama minuutti.

Ota kattila pois levyltä ja sekoita kastikkeeseen juustoraaste ja munankeltuainen.

Mausta.

Kaada kastike lihapalojen päälle ja kuorruta uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.