Omatekoinen jugurtti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jogurtti, bulgarian, rasvaa 3,9%, ei lisätty d-vitamiinia 50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl32 kcal1,5 g1,7 g2 g0 g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 500 g 100 tl33 rl5 dl316 kcal15 g24 g18 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
550 g    348 kcal17 g26 g20 g0 g
Ravintosisältö / annos138 g    87 kcal4,1 g6,4 g4,9 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    63 kcal3 g4,7 g3,5 g0 g
Lämmitä maito n. 30-40 asteiseksi.

Laita bulgarian jogurtti astian pohjalle ja kaada maito päälle.

Sekoita.

Laita kansi päälle ja anna olla lämpimässä 10-12 tuntia.

Laita sitten pariksi tunniksi jääkaappiin.

Mausta maun mukaan marjoilla ja sokerilla.