Kantarellichilikana

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Ruokakerma Becel 7% 2,5dl (Becel)0 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kantarelli 250 g6,3 kpl  6,3 dl44 kcal4,6 g1 g1,3 g4,8 g
Chili paprika punainen90 g    36 kcal1,8 g8,1 g0 g0 g
Maissi jyvät 198 g    285 kcal5,6 g51 g4,8 g7,3 g
Fetajuusto, Milbona100 g    280 kcal20 g0,5 g22 g0 g
Papu, punainen (Kidney Bean (Campbell´s), annos 100g300 g    227 kcal16 g52 g1,2 g14 g
Kana 300 g0,2 kpl   565 kcal61 g0 g36 g0 g
Valkosipuli 3.5 g0,9 kpl   3,8 kcal0,3 g0,6 g0 g0,1 g
Kevätsipuli espanja (Ica), annos 100g200 g    60 kcal4 g14 g0 g0 g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 6 g 1,2 tl0,4 rl0,1 dl32 kcal0 g0 g3,6 g0 g
Chilikastike, Felix150 g    150 kcal3 g32 g0,3 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1598 g    1683 kcal116 g159 g69 g26 g
Ravintosisältö / annos320 g    337 kcal23 g32 g14 g5,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    105 kcal7,3 g10 g4,3 g1,6 g
Paista erillisellä pannulla pienessä määrässä margariinia kantarellit kunnes niistä on neste melkein kokonaan hävinnyt.

Samaan aikaan paista kanat.

Lisää sipuli, maissi, chili sekä ruokakerma ja pavut chilikastikkeineen.

Lisää mukaan kantarellit ja anna hautua pienellä lämmöllä noin kymmenisen minuuttia.

huomio: pavut on papuja chilikastikkeessa, ja kana on kanaa valkosipulikuorrutettuna.

Lisukkeet mainittu nyt erikseen..