Tulinen kaalipata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaali, valkokaali850 g    179 kcal10 g29 g1,7 g18 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Paprika punainen 90 g0,5 kpl   26 kcal0,8 g4,1 g0,4 g1,7 g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g30 g    6,9 kcal0,2 g1 g0,3 g0 g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön20 g    140 kcal0,4 g0,9 g3,2 g0 g
Kasvisliemikuutio 11 g1 kpl   34 kcal1 g1,5 g2,6 g0,2 g
Vesi400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g30 g    247 kcal0 g0 g28 g0 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600 g    996 kcal114 g0 g60 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2131 g    1656 kcal128 g41 g96 g22 g
Ravintosisältö / annos266 g    207 kcal16 g5,1 g12 g2,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    78 kcal6 g1,9 g4,5 g1 g
PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.