Kaalisalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaali, valkokaali400 g    84 kcal4,8 g14 g0,8 g8,4 g
Porkkana, keskikokoinen 65g200 g3,1 kpl   56 kcal1,2 g12 g0,4 g5 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Valkoviinietikka (Rajamäen)5 g    1 kcal0 g0,3 g0 g0 g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 4 g 1 tl1/3 rl0,1 dl16 kcal0 g4 g0 g0 g
Oliiviöljy 14 g 2,7 tl1 rl0,2 dl119 kcal0 g0 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
723 g    304 kcal7,3 g35 g15 g15 g
Ravintosisältö / annos90 g    38 kcal0,9 g4,3 g1,9 g1,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    42 kcal1 g4,8 g2,1 g2,1 g
Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.