Parsakaalivuoka aurajuustolla1708

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 300 g    664 kcal53 g0 g51 g0 g
Sipuli (kuorittu)25 g0,5 kpl  0,3 dl6,8 kcal0,3 g1,2 g0,1 g0,4 g
Parsakaali brokkoli 245 g0,7 kpl   86 kcal11 g4,8 g0,7 g6,1 g
Pekoni, paistettu 85 g5 kpl   438 kcal14 g0 g43 g0 g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g250 g    275 kcal5,8 g7,8 g25 g0 g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g130 g    338 kcal35 g0 g22 g0 g
Mustapippuri 5 g 2,5 tl0,7 rl 14 kcal0,5 g1,9 g0,2 g1,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1040 g    1822 kcal120 g16 g142 g7,8 g
Ravintosisältö / annos1040 g    1822 kcal120 g16 g142 g7,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    175 kcal11 g1,5 g14 g0,8 g
Ruskista jauheliha, sipuli ja pekoni.

Mausteeksi ainakin pippuri.

Suolaa tulee juustosta eli ei ole välttämätön.

Kaikki ainekset uunivuokaan ja aurajuustomuru päällimmäiseksi.

Uunissa n.1,5 tuntia lämpö 150 astetta.

Tarjoile raejuuston kanssa.

Tuoretta timjamia pinnalle.