Pizzojen pizza tonnikala

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 200 g 40 tl13 rl2 dl555 kcal4 g6 g56 g0 g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl116 g    153 kcal15 g0,3 g10 g0 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Juustoraaste, Milbona450 g    1400 kcal117 g0 g104 g0 g
Tonnikala öljyssä 230 g  23 rl4,2 dl437 kcal62 g0 g21 g0 g
Herkkusieni säilyke 100 g17 kpl  1,7 dl17 kcal2,1 g0,2 g0,3 g2,4 g
Paprika, punainen100 g    26 kcal0,9 g4,6 g0,4 g2 g
Tomaattipyree (Felix), annos 10g80 g    88 kcal4 g17 g0,4 g0 g
Majoneesi, annos 10g80 g    283 kcal0,4 g5,7 g29 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1361 g    2966 kcal206 g36 g220 g4,4 g
Ravintosisältö / annos227 g    495 kcal34 g5,9 g37 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    218 kcal15 g2,6 g16 g0,3 g
Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.

Tee pohja.

Sekoita keskenään pohjan ainekset ja kumoa löysä seos välittömästi leivinpaperille.

Levitä lastalla tasaiseksi ohueksi kerrokseksi.

Tätä taikinaa ei tarvitse seisottaa kulhossa.

Kun uuni on kuuma, esipaista pohja, kunnes on väriltään kauniin kullanruskea.

Tämä pohja ei säikähdä, vaikka paistuisi pidempäänikin.

Levitä esipaistuneen pohjan päälle tomaattipyre, tonnikala, herkkusienet ja paprika.

Puserra valkosipulimajoneesia ristiin rastiin kaiken päälle ja lopuksi juustoraaste.

Paista 200 asteessa kunnes juusto on sulanut.

Anna hieman jäähtyä ennen tarjoilua.