Karpin suklaalevy
Ainekset | Määrä (g) | Määrä (kpl) | Määrä (tl) | Määrä (rl) | Määrä (dl) | Energia | P | H | R | K |
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g | 20 g | | | | | 132 kcal | 5,2 g | 2,2 g | 12 g | 0,4 g |
Brunbergin sokeriton suklaa, 50 g | 100 g | | | | | 465 kcal | 2,3 g | 55 g | 37 g | 3,5 g |
Tumma suklaa 81% (Lidl), annos 13g | 80 g | | | | | 413 kcal | 8 g | 18 g | 34 g | 0 g |
|
| Koko resepti 11 annosta | 200 g | | | | | 1009 kcal | 16 g | 75 g | 83 g | 3,9 g |
Ravintosisältö / annos | 18 g | | | | | 91 kcal | 1,4 g | 6,8 g | 7,4 g | 0,4 g |
Ravintosisältö / 100g | 100 g | | | | | 505 kcal | 7,8 g | 38 g | 41 g | 2 g |
Sulata voi kattilassa.
Lisää palastellut suklaat ja sekoita koko ajan, kunne suklaat ja voi ovat hyvin sekoitettuja ja notkeaa(lisää seokseen halutessasi vanilja-aromi).
Levitä puolet seoksesta esim.
lautaselle, joka on vuorattu foliolla.
Levitä seoksen päälle ohut kerros maapähkinävoita (taputtele märillä käsillä nokareita litteiksi "lätyiksi" ja laita seoksen päälle, helpointa).
Lisää halutessasi kerros kookoshiutaleita.
Levitä loput suklaaseoksesta maapähkinävoin päälle.
Annos hyytymään pakkaseen siihen asti, että levystä on tullut kova.
Sitten vaan nauttimaan! Täytemuunnoksia voi tehdä vapaasti.