Karpin suklaalevy

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g20 g    132 kcal5,2 g2,2 g12 g0,4 g
Brunbergin sokeriton suklaa, 50 g100 g    465 kcal2,3 g55 g37 g3,5 g
Tumma suklaa 81% (Lidl), annos 13g80 g    413 kcal8 g18 g34 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
11 annosta
200 g    1009 kcal16 g75 g83 g3,9 g
Ravintosisältö / annos18 g    91 kcal1,4 g6,8 g7,4 g0,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    505 kcal7,8 g38 g41 g2 g
Sulata voi kattilassa.

Lisää palastellut suklaat ja sekoita koko ajan, kunne suklaat ja voi ovat hyvin sekoitettuja ja notkeaa(lisää seokseen halutessasi vanilja-aromi).

Levitä puolet seoksesta esim.

lautaselle, joka on vuorattu foliolla.

Levitä seoksen päälle ohut kerros maapähkinävoita (taputtele märillä käsillä nokareita litteiksi "lätyiksi" ja laita seoksen päälle, helpointa).

Lisää halutessasi kerros kookoshiutaleita.

Levitä loput suklaaseoksesta maapähkinävoin päälle.

Annos hyytymään pakkaseen siihen asti, että levystä on tullut kova.

Sitten vaan nauttimaan! Täytemuunnoksia voi tehdä vapaasti.