Pellilllinen mustikkapiirakkaa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sokeri 170 g57 kpl43 tl14 rl2 dl690 kcal0 g170 g0 g0 g
Vesi100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 19 g  1,9 rl0,3 dl64 kcal0 g16 g0 g0,3 g
Kananmuna kuoreton 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 260 g  26 rl4 dl892 kcal27 g182 g3,1 g9 g
Leivinjauhe 15 g 3 tl1 rl 26 kcal0,8 g5,7 g0 g0,1 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen200 g 40 tl13 rl2 dl66 kcal6,6 g10 g0 g0 g
Sokeri 170 g57 kpl43 tl14 rl2 dl690 kcal0 g170 g0 g0 g
Mustikka1250 g    416 kcal6,3 g80 g5 g41 g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)95 g    504 kcal0 g0 g57 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
20 annosta
2499 g    3662 kcal68 g633 g88 g51 g
Ravintosisältö / annos125 g    183 kcal3,4 g32 g4,4 g2,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    147 kcal2,7 g25 g3,5 g2 g
Muropohjalla.

täyte 1 litra mustikoita'2 dl sokeria
1 dl vettä 2kl perunajauhoja.

Mittaa ainekset kattilaan kuumenna kiehuvaksi ja anna jäähtyä.

muropohja
vaahdota munat ja sokeri, lisää kuivat aineeet sekoita, lopuksi maito, ja rasva kaada pellille jossa leivinpaperi.

Kaada täyte päälle
200 aste alaosassa 20 min