VHH pannuleipä (4 palaa)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 30 g3,8 kpl   112 kcal6,7 g0 g10 g0 g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g25 g    150 kcal6 g1,7 g14 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu 110 g1,8 kpl   138 kcal12 g0,3 g10 g0 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Seesaminsiemenet (Makrobios (luomu)), annos 10g15 g    98 kcal4 g1 g8,7 g1,8 g
Voi, 1 tl, 5 g15 g    110 kcal0,2 g0,2 g12 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
205 g    625 kcal30 g7 g54 g1,9 g
Ravintosisältö / annos51 g    155 kcal7,3 g1,7 g13 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    305 kcal14 g3,4 g26 g0,9 g
Sekoita ensin mantelijauhe ja juustoraaste sekä leivinjauhe.

Kun kuivat aineet on hyvin sekaisin, lisää munat.

Rasvan sulettua pannuun (keskilämpö) massa pannulle ja seesaminsiemenet ripotellen päälle.

Kun leipänen on kullanruskea, käännetään.

Pannullisesta tulee 4 palasta (itsellä käytössä neliönmuotoisempi pannu, tähän loistava).

Jäähdytetään ennen syömistä ja päällystetään kuten mikä muu tahansa leipäpala.