Feta-sipuli-piirakka vhh pohja (4 annospiirakkaa)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g50 g    365 kcal0,5 g0,5 g40 g0 g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g80 g    480 kcal17 g5,3 g43 g0 g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa150 g    450 kcal35 g0 g35 g0 g
Sipuli 500 g9 kpl  5,6 dl151 kcal6,3 g24 g1 g8,5 g
Broilerinrintafile esikypsennetty (Lidl)100 g    135 kcal21 g1 g5 g0 g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 105 g3 kpl   45 kcal10 g0,4 g0,1 g0 g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa100 g    300 kcal23 g0 g23 g0 g
Flora ruokakerma 15 % 250g250 g    375 kcal4 g8,8 g38 g0 g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g115 g    288 kcal20 g0,1 g23 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1450 g    2588 kcal136 g40 g207 g8,5 g
Ravintosisältö / annos363 g    648 kcal34 g10 g52 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    179 kcal9 g2,8 g14 g0,6 g
Pohja:
50 g voita
80 g mantelijauhoa
150 g juustoraastetta
Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Täyte:
3-4 (puna) sipulia (n. 500 g)
1 tl suolaa
feta/salaattijuustoa n 120g
2 dl kermaa
2 munaa tai 3 valkuaista
125g juustoraastetta
(öljyä paistamiseen)
1 kypsä broilerin rintafilee

Paistetaan sipuleita öljyssä puolikypsiksi.

Täytetään esipaistetut pohjat (kerros sipulia, fetat, toinen kerros sipulia, päälle munakerma) täytteellä ja paistetaan n. 30min lisää.